loader image
Afspil video

Dansk design, dansk produceret

Vi designer og producerer alt fra eget værksted i Svendborg.
Vi vægter kvalitet højere end tempo og værner om de gamle håndværks traditioner.

Vi brænder for de unikke og specialeorienterede løsninger

Brødrene Pagh er en familiedrevet virksomhed, der er født af lidenskab og kærlighed til naturens materialer, og innovative designløsninger. Vi skaber møbler til dem, der sætter pris på individualitet over masseproduktion, og ægthed over standard. Vores sydfynske hjerter banker for den unikke løsning, der afspejler kundens stil og vores gode håndværk. Vi er grundlagt i 2015 i det sydfynske Vester Skerninge, på beskedne 65 kvm, som en hobby beskæftigelse ved siden af fuldtidsarbejde som smed og snedker. Det første kundeklientel blev dannet med afsæt i familiære relationer og lokalt netværk, og interessen for vores produkter var en stor motivationsfaktor for at ville mere.

I de første år var opgaverne varierende, men i 2016 blev det muligt at udvide værkstedet med over 200 kvm, mere maskineri og lager plads. Værkstedet er for os kontrolrummet, det er her nye ideer udspringer fra og hvor der er plads til leg og udvikling. Derfor har det været vigtigt løbende, at udvide værkstedet, således det følger vores drømme og ambitioner. Gennem årene er det blevet tydeligt for os, at vi brænder for de unikke og specialeorienterede løsninger, men ønsker også at udvikle et produktsortiment som skal danne rammen for et produktflow i virksomheden.

Vi laver løsninger der holder for livet

Vores dedikation til at fremstille møbler af høj kvalitet i naturens materialer, forpligter os til at tage ansvar og derfor køber vi alt træ gennem Global Timber. Global Timber er FSC® – og PEFC™ – certificerede og efterlever EUTR-kravene. FSC er den eneste globale mærkningsordning, der har bred opbakning fra grønne organisationer som WWF, Greenpeace og Verdens Skove.

Certificeret træ er garanti for, at der ikke bliver fældet flere træer end skoven kan nå at gendanne, at dyr og planteliv bliver beskyttet og at arbejderne i skovene er sikret uddannelse, sikkerhedsudstyr og en ordentlig løn.

Kig forbi vores værksted og kontor

Vi er placeret i smukke Sydfynske rammer ved Svendborg, i Sørup. Herfra drives virksomheden fra eget værksted og kontor. Du er velkommen til at kigge ind. Send os en mail og vi kan lave en aftale. Kontakt