loader image

Velkommen til Brd. Pagh

"Vi brænder for de unikke og specialeorienterede løsninger"

Brødrene Pagh er en familiedrevet virksomhed, der er født af lidenskab og kærlighed til naturens materialer, og innovative designløsninger.

Vi skaber møbler til dem, der sætter pris på individualitet over masseproduktion, og ægthed over standard.

Vore sydfynske hjerter banker for den unikke løsning, der afspejler kundens stil og vores gode håndværk.

Det har været vigtigt for os løbende at udvide værkstedet, så det følger vores drømme og ambitioner.

Vores tilgang og inspiration

"Værkstedet er for os kontrolrummet, det er her nye ideer udspringer fra og hvor der er plads til leg 
og udvikling"

Brødrene Pagh er grundlagt i 2015 i det sydfynske Vester Skerninge, på beskedne 65 kvm, som en hobby beskæftigelse ved siden af fuldtidsarbejde som smed og snedker.

Det første kundeklientel blev dannet med afsæt i familiære relationer og lokalt netværk, og interessen for vores produkter var en stor motivationsfaktor for at ville mere. I de første år var opgaverne varierende, men i 2016 blev det muligt at udvide værkstedet med over 200 kvm, mere maskineri og lager plads.

Værkstedet er for os kontrolrummet, det er her nye ideer udspringer fra og hvor der er plads til leg og udvikling. Derfor har det været vigtigt løbende, at udvide værkstedet, således det følger vores drømme og ambitioner.

Gennem årene er det blevet tydeligt for os, at vi brænder for de unikke og specialeorienterede løsninger, men ønsker også at udvikle et produktsortiment som skal danne rammen for et produktflow i virksomheden.

Fra SP-Creation til BRD. PAGH Furniture

"Vi tror på at vores ydmyge tilgang til hårdt arbejde, passion og drømme har været byggesten for hvor virksomheden er nu, og hvor vi er på vej hen."

I 2017 indgik vi et samarbejde med Svendborg Kommune om udvikling af inventar til det offentlige byrum – i bymiljøet, i haveanlæg ved demensplejehjem og ved byens havneområde. Det samarbejde synliggjorde vores virksomhed på Sydfyn, og det medførte senere hen flere ordrer fra andre virksomheder i byen.

I perioden 2018-2019 blev det en realitet at invitere en investor ind i virksomheden og dermed overgå til et anpartsselskab. Med dette følger også et endnu større ansvar for at ekspandere og udarbejde nye mål.

SP-Creation er det oprindelige navn på virksomheden, og har fulgt de to brødre Peter og Simon fra grundlæggelsen i 2015. Det er under dette navn mange lokale fra Sydfyn kender virksomheden, hvilket også har haft betydning for tanker om et navneskift.

Valget af nyt navn faldt på Brd. Pagh Furniture. Med nyt navn og logo er der blevet plads til endnu mere vækst, som en del af en større relancering, samt et velkommen til lillebror Anders, der i 2021 er blevet en del af virksomheden.

I 2021 tog det for alvor fart i Brd. Pagh. Åbning af showroom og lancering af egen produktlinje var et stort spring for virksomheden.

I 2023 er virksomheden vokset til fem mand på værkstedet og to i design teamet.  Med fortsat stor passion har Brødrene drømme og ønsker for vækst i 2024. Følg med på rejsen.