loader image

Vilkår & handelsbetingelser

Indhold på siden

BRD. PAGH FURNITURE
SØRUP KIRKEVEJ 74, 5700 SVENDBORG
KONTAKT@BRDPAGH.DK

Betaling

BRD. PAGH modtager betaling via faktura. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms. Faktura skal betales indenfor 7 dage, derefter må påregnes rykkergebyr på 300,-

Levering

BRD.PAGH leverer produkter på mod medbetaling efter aftale. 
Afhentningsadresse: Sørup kirkevej 74, 5700 Svendborg 

Reklamationsret

Køber er garanteret 2 års reklamationsret i følge købeloven. Dog gælder garantien ikke defekter, der skyldes normal slitage, forkert brug af produktet, ændringer af produktet efter køb samt brug af tilbehør, der ikke er godkendt af BRD.PAGH. Garantien gælder ikke ved manglende overholdelse af de monterings-, brugs- og vedligeholdelsesvejledninger, der følger med produktet.

Reklamation

Oplever du fejl eller mangler ved et BRD.PAGH produkt inden for garantiperioden kan du henvende dig med nedenstående formular.

Billede af fejlen/problemet

Beskrivelse af fejlen/problemet

Beskrivelse af materiale valg

Salgsdato

Vi bestræber os altid på at behandle din reklamation så hurtigt som muligt. Vurderer vi, at reklamationen er berettiget, vil vi typisk tilbyde at udskifte reservedele, reparere eller ombytte din vare.

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen.

Reklamation omfatter IKKE:

Returret

BRD.PAGH yder ikke returret.

Varer undtaget for returret